O patiserie de vis

Totul a început în 2005 când s-a născut SC Patistar SRL. La început a fost Pink Time, o patiserie cochetă, cu produse mereu proaspete. Apoi a urmat un rebranding și așa a apărut Leon, locul unde patiseria tradițională românească, bazată în special pe plăcinte, se îmbină armonios cu cea franceză, în care predomină foietajele și finețea decorurilor.

Patiseria LEON

Noi, la Patiseria Leon, am pus și vom pune mereu în prim-plan calitatea produselor. Folosind ingrediente atent selecționate, de la furnizori de renume, utilizate în rețete proprii și consacrate, produsele noastre pot face deliciul oricărui client, indiferent de vârstă, sex sau condiție socială.

Oamenii înseamnă totul 

La Patiseria Leon totul este realizat cu mare atenție, fiecare proces de fabricație este respectat întocmai de personalul nostru, experimentat și mereu la curent cu noile tendințe în domeniu. Astfel, în fiecare produs, pe lângă multă muncă și creativitate, noi punem și un strop de dragoste, pentru că nouă ne pasă de oameni!

Patiseria LEON

De ce sunt produsele noastre așa gustoase? Pentru că la Patiseria Leon punem accent pe meșteșugul românesc tradițional, aproape toate fazele de producție fiind realizate manual, deoarece nouă ne place să simțim aluatul, să-l tratăm cu tot respectul cuvenit, pentru ca acesta să renască în produse de o calitate desăvârșită! 

Loading